Product ratings for CTEK MXS 5.0 Battery Charger

109 Reviews

Ctek MXS 5.0

Automatic translation

Automatic translations are unfortunately not available currently.

Ist schon der 2e den ich bestelle. Vor 2 Jahre dfür mich PersÖhnlich, jetzt für ein Freund.
Gerät ist Einfach in der Handhabung. Schön verarbeitet, Kompakt und Effizient.
Absolut zu Empfehlen.

Written on: 11.06.2022
Date of purchase: 01.06.2022

Ottimo prodotto

Automatic translation

Automatic translations are unfortunately not available currently.

Ho utilizzato un altro esemplare del prodotto per 2 anni, senza alcun problema. Ne ho acquistato un altro di riserva

Written on: 15.04.2022
Date of purchase: 04.04.2022

zeer goede lader.

Automatic translation

Automatic translations are unfortunately not available currently.

De lader meet ook hoeveel energie er nog op je accu staat zodat je zelf kunt nagaan hoe snel ze ontlaadt. Je hoeft dus niet naar de garage voor een diagnose.

Written on: 02.04.2022
Date of purchase: 23.03.2022

Acculader CTEK MXS 5.0

Automatic translation

Automatic translations are unfortunately not available currently.

Prima lader, slim en doet wat ie moet doen volgens de handleiding.

Written on: 02.01.2022
Date of purchase: 22.12.2021

Prima lader

Automatic translation

Automatic translations are unfortunately not available currently.

Op aanraden van mijn garage heb ik deze batterij lader gekocht. Ik heb een AGM batterij voor het start-stop systeem in mijn auto.
Het terug opladen van dito lukte niet met mijn gewone batterij lader. Met deze lader was ze op enkele uurtjes terug van 55 naar 100%.
Het is een degelijk apparaat met veel mogelijkheden en werkt voortreffelijk. Misschien niet de goedkoopste ,maar is zijn meerprijs waard.
De bestelling en levering is snel en probleemloos verlopen.
Van mij een dikke pluim en zeker een aanrader!

Written on: 30.12.2021
Date of purchase: 18.12.2021
Write a review